Snart tid for julemusikk og julefilmer

Da er det snart tid for å høre på julemusikk og se julefilmer!

Først tenker jeg å dele en god spilleliste på Spotify som jeg benytter meg av i desember. Den listen finner du ved å trykke her!

I tillegg tenker jeg å foreslå enkelte filmer som passer veldig godt i jula 😀

die_hard

Begynner med filmen Die Hard fra 1988. Ut fra bildet over, så tenker jeg du kanskje skjønner hva jeg mener om denne filmen. Den har blitt, til tross for noe “voldelig” innhold, blitt en tradisjon jeg må gjennom før jula. Samtidig må jeg se oppfølgeren, Die Hard 2 fra 1990.

Disse filmene ser jeg tidlig i desember, for å få meg inn i julestemningen.

Når selve jula er i gang, altså etter Lille Julaften, så er det følgende filmer som står på menyen:

 

Ellers har jeg noen andre filmer som passer når som helst i desember:

 

I tillegg er det selvfølgelig endelig lov å drikke julebrus! Er det noe jeg gleder meg til, så er det å sette på Die Hard tidlig i desember, mens jeg har et glass julebrus og noen klementiner klar for konsumering 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s