Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt

Har du sett denne setningen på posten sine nettsider før? Det har jeg. Men aldri har jeg sett den stå så lenge som den siste pakken jeg fikk fra CDON.COM.

Jeg fikk satt en ny, personlig, rekord for hvor lang tid det tok å få tilsendt en pakke med 10 filmer og serier. Jeg bor sånn omtrent 5-10 minutter unna terminalen (bilkjøring), og som oftest havner pakken i butikken dagen etter at den ankom terminalen. Men ikke denne gangen. Den ankom 22.07.10 klokken 08:41, men kom ikke til PiB (Post i Butikken) før den 28.07.10 klokken 15:04. Klokken 21:45 samme kveld (15 minutter før stengetid) fikk jeg hentemelding på mobilen.

Hadde det ikke vært for at jeg har et søskenbarn som jobber på den aktuelle terminalen, er det ikke sikkert pakken min hadde vært sendt enda. All heder og ære til han for at pakken min kom frem før min søster dro vekk fra byen (pakken inneholdt en bursdagsgave) 😀

Dersom du ikke tror meg kan du sjekke ut denne lenken. ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s