Kjøpt meg solbriller

Ja, da har jeg faktisk kjøpt meg solbriller. Dette er vel det første paret som blir mitt siden jeg gikk i åttendeklasse (jeg er nå snart 23 år). 😛 Derfor måtte jeg satse hardt, og det ble Ray-Ban Aviator.

Jeg bestilte på otticanet.com og er veldig fornøyd med hvor fort det gikk 🙂 Jeg får vel regning snart på toll og moms og sånn. Men det får man ta til den tid. Uansett blir det billigere enn å kjøpe det i Norge!

Her kommer et bilde jeg tok rett etter at jeg hadde åpnet pakken. Dette var tidlig en lørdagsmorgen, så jeg er veldig trøtt og sliten på bildet.

Som du ser, veldig lekkert. 😉

Dersom du er observant, så legger du kanskje merke til noe på høyre side. Der har jeg lagt inn en lenke til profilen min på Spotify! Ikke skummelt å klikke. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s