Dimmu Borgir – Abrahadabra

Det nye albumet til Dimmu Borgir har nå kommet til Spotify, WiMP og Platekompaniet.no!

ABRAHADABRA er det første albumet til Dimmu Borgir på 3 år. Navnet kommer fra en bok som Aleister Crowley skrev i 1904, The Book Of The Law. Keyboardist Mustis og bassist ICS Vortex er ikke med på dette albumet, men for å gjøre opp for dette deltar hele 101 gjestemusikere. Dette er Kringkastingsorkesteret, koret Schola Cantorum, Agnete Kjølsrud fra Animal Alpha og Garm fra Ulver. Arrangering av kor og orkester er gjort av komponist Gaute Storaas.

For første gang på lenge, når det gjelder nye album, orker jeg faktisk å høre på alle låtene. Anbefaler virkelig dette albumet! Hør det på Spotify eller WiMP eller kjøp det! Om du ikke har Spotify kan du få en invitasjon av meg. Bare spør (f.eks i kommentarer).

Spotify

WiMP

Platekompaniet.no

En liten sak jeg satte sammen for platekompaniet.no er denne kalkulatoren. Forteller deg om det lønner seg å kjøpe en og en låt, eller albumet som helhet. 🙂

One thought on “Dimmu Borgir – Abrahadabra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s