Julemusikk! (Spotify og WiMP)

Ja, jeg VET det fortsatt er litt tid igjen til desember starter, og at det er først da det er lov å høre på julemusikk! Jeg vil likevel gi folk muligheten til å stille forberedt! Jeg har satt sammen en flott spilleliste i Spotify, full av god julemusikk. Mesteparten av listen ble satt sammen for omtrent ett år siden. Jeg har WiMP også, og la til omtrent de samme låtene der. Det er vel egentlig de samme låtene, minus to.

Under følger lenker til Spotify og WiMP.

Jul i Spotify

Jul i WiMP

Det er et forholdsvis kjent problem med Spotify og spillelister. Det er mulig at spillelisten vises som tom, eller med veldig få låter. Det du gjør er å trykke på “Subscribe”, også tar du en omstart på Spotify. Da skal den i teorien vise hele spillelisten. Som referanse kan jeg si at den skal inneholde 70 låter, og vare i ca. 3 timer.

Låtene som mangler i WiMP er som følger:

  • Stryper – Winter Wonderland (Monster Ballads X-Mas)
  • Danger Danger – Naughty Naughty Xmas (Monster Ballads X-Mas)

Ellers skal alt være helt likt!

Det mangler noen låter i WiMP nå. Dette fordi jeg ikke har orket å laste ned WiMP etter formateringen. Eksamensforberedelser går foran. 😉 Har siste eksamen 10. desember. Skal forsøke å oppdatere så fort som mulig etter det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s