Ny mobil

Da har jeg gått til det drastiske steg at jeg faktisk kjøpte meg en ny mobil!
Det er en sånn ny og fjong touch-telefon. En sånn en du kan ta på. Skjermen er kapasitiv, altså den reagerer på varme. Du kan da ikke bruke en liten penn-lignende dings til å trykke på, men samtidig trenger du nesten ikke være borti for at det skal reageres. 😉

Mobilen er ingen ringere enn HTC Desire, mobilen som fikk terningkast 6 på amobil.no 🙂

Er fortsatt ikke helt kjent med den, men førsteinntrykket er veldig positivt. Eneste minus var at jeg måtte fikle litt for å få til MMS. Men det ordnet seg. Fant en fra Tele2 kundeservice som var snill på diskusjon.no 🙂 Du finner tråden her. Bla nedover for å se hva mannen fra kundeservice skrev.

One thought on “Ny mobil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s