Hgsd

Ja, nå har det kanskje vært litt stille en periode. Eventuelt ganske små innlegg.

Dette har seg med at jeg skrev de siste innleggene på mobilen, også har jeg ikke orket/ikke hatt tid til å skrive her. Det vil si jeg har ikke hatt ork når jeg har hatt tid, og ikke tid når jeg kunne hatt ork. ;D

Nå er jeg i Haugesund og besøker min søster. Jeg dro ned hit med bil sammen med min far. Den kjøreturen tok sånn omtrent 10 timer. Når vi tok den nest siste ferja, over sognefjorden, merket vi at fjorden var ekstremt grønn. Du kan sikkert google “algevekst nasa” eller lignende. Veldig grønn var den hvertfall.

Vi har vært ute på Ryvarden Fyr og sett litt på byggene der og utsikten rundt. Det var en fin tur 🙂

I dag var vi ute på Karmøy, nærmere bestemt Skudeneshamn. I gamledelen av Skudeneshamn var det veldig fint! 🙂 Vi tittet på utsikten fra et utsiktspunkt, og på veg dit sjekket vi ut den såkalte månesteinen (google “månestein skudenes” under bilder), som egentlig er en stein som ble fraktet dit under siste istid 🙂

Nå lager vi oss pizza som vi skal nyte om en liten stund, mens vi ser på Avatar, Blu-ray-versjonen. Dette ser jeg virkelig frem til!

Koz og klemz!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s