Siste fridag

Ja, som du kanskje skjønte fra tittelen på dette innlegget så er dette min siste fridag for sommeren. I morgen, mandag 21. juni, begynner jeg på jobb ute i Årødalen. Der skal jeg gjøre det jeg har gjort de siste 3 somrene før, nemlig jobbe for ASKO Molde (tidligere kjent som Danckert Krohn AS – nei, ikke koblet sammen med Krohn Jordbær fra Molde).

Hva gjør du på ASKO?
Jeg er plukker på dagtid og sammenstiller på natt. Koser meg mest på natt! 😀

Håper jeg kanskje får noen dager inne på Frysa i år også, da jeg liker å plukke der selv om det er litt kaldt (-28 grader).

Koz og klemz!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s