Batterikongen

Som nevnt for noen dager siden, anbefalte jeg en batterikonge (bærbar) ved navn ASUS UL30A. Det viser seg nå at komplett.no ikke selger denne mer, men en ny (og noe dyrere versjon) ved navn ASUS UL30Jc. Du finner mer info om denne her. Denne er 0,4kg tyngre, altså 1,9kg. Den har 2.4GHz prosessor (mot 1.3 tidligere). Harddisken har gått fra 500GB til 640GB. Den har nå skjermkort fra nVIDIA, med 1GB minne. Ellers er det meste forholdsvis likt. 🙂 Prisen har gått opp fra 6.995 til 7.495,-.

Trenger du en billig mus i tillegg (dersom du hater touchpad) vil du nok finne en her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s