Drittlei piratadvarsler på filmer

Begynner å bli dugelig lei av alle advarslene om piratkopiering og annet dritt du ikke kan hoppe over før filmen begynner. Jeg har jo kjøpt filmen. Jeg piratkopierer ikke. Hadde vært utrolig deilig om en film faktisk begynte når jeg velger “PLAY MOVIE”! Fin oppsummering av hva som er mulig før filmen starter finner du her.

Denne videoen er også ganske flott, og er vel ment som et lite spark bak til alle disse advarslene. Moro er den uansett.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg

Som nevnt tidligere er det bare EN film av alle jeg har (sjekk filmsamlingen min – link til høyre under HEI!) som takker for at jeg har kjøpt DVDen. Dette var Boondock Saints 2 – All Saints Day. Alle kjøp den! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s