Lei av facebook sin “liker”-knapp?

Da kan det hende du vil like noe PubNub.com har fikset! De har lagd en “Meh”-knapp som du kan legge til i bloggen din/på hjemmesiden din.

Etter å ha sett den på ITavisen.no fikk jeg lyst til å teste den ut selv. Den er veldig lett å legge til – du får koden fra nettsiden når du logger inn med en googlekonto. Selv har jeg endret litt på den, sånn at det var mulig å se teksten. Ved standard har den grå tekst, og ikke hvit. Du må kopiere CSS-filen pluss meh.gif-bildet. Denne endringen krever ikke spesielt mye kunnskap i CSS, og dersom du lurer er det bare å sjekke ut filen min (åpne et innlegg, vis kildekode og søk etter “facebook-meh.css” og kopier lenken) 🙂

Du finner mer informasjon og kildekode hos PubNub.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s