Filmdatabase?

Ønsker du deg din egen filmdatabase? Som du kanskje har sett, så har jeg lagd min egen filmdatabase som jeg personlig føler er ganske oversiktlig 🙂 Det eneste du i teorien trenger å endre på er filen config.php med riktig informasjon 🙂 Det anbefales likevel å endre filnavn på de forskjellige filene slik at andre ikke kan legge til filmer uten at du vil det. 🙂 Det du må huske er at noen filer peker til andre, så du må huske å endre alt!

Det du trenger for å bruke filmdatabasen jeg har lagd er lagringsplass på nettet, med muligheter for PHP og MySQL. Har du ikke noe sånt, kan du kjøpe deg en billig VPS en plass, eller et webhotell med alt ferdig installert for deg 🙂 Til VPS bruker jeg Fiber Firefly (veldig stabile servere) og til webhotell bruker jeg Domeneshop.no, også veldig stabile 🙂

Du finner filene nedenfor, og er det noe feil så er det bare å skrive i kommentarer.

filmdatabase.zip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s